Wednesday, 15 October 2014

eBay purchases

// Crewneck // Necklace // T-shirt // 

I går var jeg ude og "shoppe" på Ros Torv, eller det vil sige, jeg købte faktisk ikke noget efter som jeg jo har lavet en challenge. (læs her
Jeg gik rundt og kiggede på tøj i 4-5 timer, hvilket til sidst blev for meget, så da jeg kom hjem blev jeg simpelthen bare nødt til at købe noget med det samme. Min liste over ting jeg skal have købt på eBay er næsten uendelig lang, men fik udvalgt disse ting som jeg faktisk synes var ret lækre her til vinter.
Har du købt noget på eBay for nyligt? 

// Yesterday I was out "shopping" at Ros Torv, or in other words, I actually bought nothing because  I have made a challenge. (read here
I walked around looking at the clothes in 4-5 hours, which eventually became too much, so when I came back home, I simply had to buy something immediately. My list of things I need to buy on eBay is almost endless, but I selected these things which I actually found quite nice for this winter. 
Have you bought anything on eBay recently?

5 comments:

 1. Love the jumper! I'm always looking on eBay for clothes! http://cottonandcandie.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 2. LOve the necklace

  itsjustshalay.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. I really like this challenge! You have found the cutest clothes on eBay. Any keywords that lead to items like these?

  ReplyDelete
  Replies
  1. When I am searching for things, I normally just think at something I want and search for it. Then I look at other items from the seller and just browse around :)

   Delete
  2. Will try this, thank you! :D

   Delete