Sunday, 16 November 2014

10 denim crushes


1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 
6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 


Wow, hvor bliver dagslyset lige af? Jeg har bare ligget i min seng hele dagen, og hvis det stod til mig, ville jeg blive liggende indtil det blev sommer igen. Jeg havde virkelig håbet at det ville klare op i løbet af dagen, så jeg kunne tage nogle billeder, men det kom desværre ikke til at ske.
I stedet har jeg siddet under min dyne og kigget på tøj. En ting der aldrig går af mode, og som jeg altid har haft et crush på, er denim. Meget gere lidt oversized og med et opsmøg. Jeg har udvalgt mine 10 favoritter, som jeg ikke ville have noget i mod at eje.
Hvilken kan du bedst lide?


// Wow, where is the daylight? I have just been lying in my bed all day, and if it were up to me, I'd be staying there until it is summer again. I had really hoped that it would clear up during the day so I could take some pictures, but it was unfortunately not going to happen.
Instead I sat under my blanket and looked at the clothes. One thing that never goes out of fashion, and I always had a crush on, is denim. A bit oversized and with a turn-up. I have chosen my 10 favorites that I would love wearing.
What do you like best?

3 comments:

  1. I LOVE number 9 - those shorts will be perfect for next summer.

    Lizzie's Daily Blog

    ReplyDelete
  2. Love them all!

    Check out my new post Here!!!

    ReplyDelete