Thursday, 6 November 2014

Alexander Wang x H&M - Did you get anything?


Jeg er liiige kommet ind af døren efter en super fed, men lang dag! Jeg var til åbenthus på DTU - Danmarks tekniske universitet. Det var virkelig et fedt arrangement og selv om vi var der i 4 timer, nåede vi slet ikke det hele. Nu snakker jeg ikke så tit på bloggen om hvad jeg går og laver til dagligt, men jeg kan afsløre så meget som at jeg lige nu supplere fysik, så jeg senere kan søge ind på universitet. - Det kan jeg måske skrive mere om en anden dag.

Det jeg egentlig ville skrive om, var Alexander Wangs kollektion i samarbejde med H&M der jo kom ud i dag - hvilket nok ikke er gået hen om ørene på mange. Jeg har jo stadig sat mig for ikke at købe noget resten af året, dog med undtagelser som f.eks den her kollektion (og en anden ting jeg vil afsløre i morgen). Men, men, men - i forbindelse med det, besluttede jeg mig for ikke at købe særlig meget. Derfor begrænsede jeg mig til denne top til kun 249 kr. Man kan jo sige at det er relativt lidt penge jeg indtil videre har brugt i løbet af den sidste måned. Det var godt nok en krig at få fat i noget. Siden var gået ned i flere timer og alt blev revet væk.
Nåede du at få noget? 


I literally just got home after a really great but long day! I was at the open house at DTU - Danish Technical University. It was really a cool event and even though we were there for 4 hours, we did not reach everything. I really don't talk much about what I am doing on a daily basis on the blog, but I can reveal as much as I am right now supplementing physics, so I can later apply for the university. - I can perhaps write more about that another day.

What I really wanted to write about was Alexander Wang's collection with H & M there came out today - which most people have heard of. Have I still set myself for not buying anything the rest of the year, with exceptions such as this collection (and another thing I will reveal tomorrow). But, but, but - in connection with it, I decided not to buy much. Therefore, I limited myself to this top for only 40 dollars. You can say that it is relatively little money that I so far I have spent over the last month. It was indeed a war to get something. H&M went down for several hours and everything was ripped away.

Did you get anything?

3 comments: