Tuesday, 23 December 2014

Don't Mesh with me

// Mesh Dress - Stylepit // Cut-out Boots - Duffy // Bracelet - Georg Jensen // 

Jeg køre stadig den bar-benede stil på bloggen, og nægter at give slip på sommeren. Men jeg ville gerne vise jer mine nyeste favoritter i garderobeskabe, hvilket er lidt svært med store jakker og huer og vanter. 
Både mesh kjolen og støvlerne er fra Stylepit, og hvis i kiggede med på bloggen tidligere i dag, så postede jeg min stylepit haul (min første video!), som kan ses lige HER. Jeg tror næsten jeg kommer til at bo i den her kjole fremover, for den kan bæres til næsten hvadsomhelst. Jeg har endda overvejet at have den på til nytår, stylet med en masse sølvsmykker. - Og så er der mine første cut-out boots som jeg også fortalte om i mit indlæg fra igår. Kan ikke vente til sommer med at skulle begynde at bruge dem, jeg nænner slet ikke at skulle gå rundt i sne og salt med dem.

Hvad synes i om tingene, og har i set min nye video?  // I still run the bare-legged style on the blog, and refuses to let go of summer. But I would like to show you my latest favorites in wardrobes, which is a little difficult with large jackets and hats and mittens.
Both the mesh dress and boots are from Stylepit. I almost think I am going to live in this dress in the future. It can be worn with almost anything. I have even considered wearing it for the New Year, styled with a lot of silver jewelry. - And then there's my first cut-out boots which I talked about in my post yesterday. I cannot wait for the summer to begin to use them, I don't have the heart to go around in the snow and salt with them.

What do you think about the dress and boots?

15 comments:

 1. Love your look!
  Minimalistic, edgy and elegant as well.

  xx

  Curvybird.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Lovely dress

  Mel
  http://girlandthepolkadot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. So simple but so cute!

  rosalindis.blogspot.com.es

  ReplyDelete
 4. Love the combination!! It is simple and modern; the boots give the outfit a nice edgy touch xx

  Fabi | www.halfwaytonewyork.blogspot.mx

  ReplyDelete
 5. love the dress

  Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  ReplyDelete
 6. I think this dress can really be worn with anything! If I have something like this, I bet I'll wear it everytime I can.

  Life With Antlers

  ReplyDelete
  Replies
  1. I will do that too! I am looking so much forward to wearing it!

   Delete
 7. The dress and the boots are amazing! I'd wear them too x

  ReplyDelete
 8. this is so great :) have an amazing Christmas!

  mfashionfreak♥blog

  ReplyDelete