Sunday, 7 December 2014

Just bought // Jackets for half priceJeg sad klar. Præcis klokken 00.00 opdaterede jeg siden og så straks de store røde tal. Jeg skyndte mig med det samme at bestille den hjem. Jeg har længe ledt efter en pæn vinterjakke, men jeg er super kræsen når det gælder jakker. Men jeg kunne slet ikke stå for den her. Den ser super lækker ud, og så er der blødt for inde i.
Den er blevet sat ned fra 1400 kr. til 700 kr, hvilket er helt perfekt. Faktisk var jeg så heldig, at jeg fik den i adventsgave af min mor, da hun gerne ville give mig noget fornuftigt jeg kunne bruge til noget. Tusind tak mor!
Nelly har i dag sat en masse jakker ned til halv pris, og nogle endda helt ned til 124 kr! Se alle jakkerne HER.


// I was ready. Exactly 00.00 I updated the site and immediately saw the big red numbers. I rushed immediately to order the jacket. I have been looking for a nice winter jacket for a long time, but I am super picky when it comes to jackets. But I could not stand for this. It looks super great, and there are soft lining inside.
It has been reduced from 231 USD to 115 USD, which is absolutely perfect. In fact I was so lucky that I got it as an Advent gift from my mother, as she wanted to give me something sensible I could use. Thank you Mom!
Nelly has today a lot of jackets to half price, and some even as low as 20 USD! See all the jackets HERE.

Indeholder affiliate

1 comment: