Thursday, 8 January 2015

eBay tips 10#


Det er virkelig længe siden jeg har lavet en eBay collage. Jeg har shoppet sååå meget på eBay her på det seneste, og så tog jeg igår chancen og prøvede at købe på Aliexpress. Av av, mit kort føler sig molestreret. Hvis i har fulgt med på min youtube (her) så ved i måske at jeg har snakket om at købe nyt kamera på lørdag. Jeg har tænkt en del over det i noget tid nu, og efter jeg også er begyndt at lave videoer og skal lave en masse DIYs, så blev jeg enig med mig selv om at investere i et nyt kamera.
Jeg glæder mig i utrolig meget til at få det i hænderne! Det er omkring 5 år siden jeg købte mit nuværende kamera, så jeg syntes det var ved at være tid. 

Hvad er din yndlingsting fra collagen?// It really long time since I made an eBay collage. I have shopped sooo much on eBay here lately, and so I took the chance yesterday and tried to buy on AliExpress. Auch, my card feel mutilated. If you have followed my youtube (here) you might have heard that I've talked about buying a new camera on Saturday. I'm a thought about it for some time now, and after I started making videos and to make a lot of DIYs, then I agreed with myself to invest in a new camera.
I am looking so much forward to get it! It is about 5 years ago I bought my current camera, so I thought it was about time.

What is your favorite thing from the collage?

Inholder affiliate


5 comments:

 1. You switched the links of no. 3 & 6. I love that t-shirt! I'm also excited to see the pictures with your new camera!

  ReplyDelete
 2. Fede tips :-)
  Elsker det ur, så fedt retro :-) Har sådan et ala det fra Adidas før :-)

  ReplyDelete
 3. I love all of these! I shop a lot on eBay so these will definitely come in handy. You switched up the links of 3 and 6 though, I just thought I'd let you know!
  Elina
  MISS BLUE EYES

  ReplyDelete