Monday, 12 January 2015

Just ordered + 10% extra of saleJeg havde for noget tid siden modtaget et gavekort på 100 kr., og derfor kigget på Nelly for at se om der var noget jeg manglede. Nelly har haft januar udsalg i lidt tid nu, men idag har de xtra 10% på alt ved brug af koden: 10XTRA
Jeg benyttede derfor muligheden, til at se om jeg kunne finde noget, jeg næsten ikke kunne leve uden. Det endte faktisk med, at jeg stik imod alle odds, forelskede mig i en farvet, mønstret kjole.
Jeg er jo ellers ikke kendt for at gå i super mange farver, men synes bare at denne på en måde var så fin og tiltalte mig.
Og så faldt jeg lige over en stor behåret jakke, og det typisk mig. Jeg elsker alt hvad der er fluffy! Jeg forelskede mig i den i går, men der var den udsolgt, så da jeg så de havde én tilbage i 36, skyndte jeg mig at købe den. Jeg tror desværre at jeg købte den sidste, for har lige kigget igen, og der var ikke flere tilbage i sort. Der er dog stadig flere i beige. 


// I had some time ago received a gift card on 20USD, And therefore looked at Nelly to see if there was something I need. Nelly have had January sales for some time now, but today they have an xtra 10% on everything using code: 10XTRA
I therefore took the opportunity, to see if I could find something I almost could not live without. It actually ended up that I against all odds, fell in love with a colored, patterned dress.
I am not known to go in super many colors, but I thought that this was somehow so pretty and appealed to me.
And then I found a big hairy jacket, which it typically me. I love everything that is fluffy! I fell in love with it yesterday, but it was sold out, so when I saw they had one back in 36, I rushed to buy it. Unfortunately I think I bought the last one. I just looked again, and there was no more back in black. However, there are still more in beige.

8 comments:

 1. Oooh that coloured dress is so cute! It will look great on you!

  xx Kathryn
  http://www.throughthethicket.ca

  ReplyDelete
 2. Love the dress!!

  http://simpleplaintruth.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 3. I would throw these pieces together with some heels or over the knee boots! Bam! Those are some great staple pieces though to spice up any look!!

  xoxo,
  Teffa
  http://www.theKicksintheCity.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. That is a great idea! Knee boots will look so great with the dress!

   Delete