Friday, 20 February 2015

eBay tip // OX horn
Jeg kan faktisk ikke helt huske om jeg vist den på bloggen, men den har i hvert fald været på et par billeder på min instagram @emily.rasmussen.  Det er ikke så mange dage siden jeg modtog denne flotte halskæde som jeg bestilte på eBay. Jeg er efterhånden kommet ind i mit "eBay-flow" igen, og har fundet en del ting som jeg glæder mig utrolig meget til at modtage og til at vise jer!

Den er virkelig fin, og helt klart en af de køb jeg er rigtig glad for. Det kan måske være lidt svært at se størrelsen på den, men den er lidt stor. Ikke for stor, men sådan lidt statement necklace agtig.//   I actually can not quite remember if I showed it on the blog, but it has certainly been on a few pictures on my instagram @ emily.rasmussen. It is not so many days ago since I received this beautiful necklace which I ordered on eBay. I have gradually come into my "eBay-flow" again, and have found a few things that I look forward to receive and to show you!

It is really nice, and definitely one of the purchase I'm really happy about. It might be a little hard to see the size of it, but it is a little big. Not too big, but maybe like a statement necklace.Indeholder affiliate 

6 comments: