Sunday, 1 March 2015

Sunday saves #6
Kender i det der med at vente med alle sine gøremål, til allersidste øjeblik? Jeg har bare tøffet rundt hele dagen. Først spiste min familie og jeg brunch på Vivaldi. (Ville sådan ønske jeg kunne gøre det hver dag) Derefter kørte vi ud for at kigge på planter og nips i en sød butik vi har i byen. (Det er lidt en ting vi har i familien) og ellers har jeg bare brugt dagen på at lave en masse overspringshandlinger. Det har så resulteret i at jeg har lige stået og lavet madpakke til de næste mange dage, gjort huset rent og lige om lidt skal jeg lave matematik aflevering til i morgen.

Men vi skal selvfølgelig ikke glemme søndagens gemte godter, så derfor har jeg lige sat mig ned midt i al arbejdet. Jeg håber ikke i alle er gået i seng, men hellere sent end aldrig.


// Do you know that thing when you are waiting with all you chores, to the very last moment? I have done that all day. First me and my family ate  Brunch at Vivaldi. (I would wish I could do it every day) Then we went to look at plants and trinkets in a cute shop we have in the town. (It's kind of a thing we have in the family) and otherwise I have just spent the day making a lot of procrastination. This resulted in that I just stood and made lunch for the next several days,  cleaned the house and in a moment I shall do math pass for tomorrow.

But we must of course not forget Sunday's saved goodies, so I just sat down in the middle of all the work. I hope not everyone has gone to bed, but rather late than never.


Indeholder affiliate

7 comments:

 1. Great picks

  Mel
  http://www.girlandthepolkadot.com/

  ReplyDelete
 2. I'm always procrastinating too aha!
  great post

  Shalay
  itsjustshalay.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Number one is the best<3
  http://powerfulsmiles.blogspot.gr/

  ReplyDelete
 4. Number one is the best<3
  http://powerfulsmiles.blogspot.gr/

  ReplyDelete