Monday, 27 April 2015

Searching for the perfect Boyfriend
En trend der er især kom tilbage i modebilleder i 2013 og 2014, var boyfriend jeans og mom jeans, og det ser ud til at de bliver et lige så stort hit i år. 
Jeg købte mit første par for et års tid siden, ét dejligt par fra Only, men nu synes jeg efterhånden at det er tid til at gå på jagt igen. 
Denne gang leder jeg efter en lille smule mere baggy model, der ikke sider så stramt om benene - og måske uden huller i. Jeg har nok især et godt øje til 4 og 5. Nummer 5 er fra Monki som jeg endnu ikke ejer et par bukser fra, men jeg har ladet mig fortælle at de skulle være nogle af de bedste bukser man kan få.
Hvilke er din favorit?


//A trend that particularly came back as a fashion image in 2013 and 2014, were boyfriend jeans and mom jeans, and it seems that they are a big hit again this year.
I bought my first pair about a year ago, a lovely pair from Only, but now I think that it is time to go hunting again.
This time I'm looking for a little more baggy model - and perhaps without gaps. I especially have a good eye for 4 and 5. Number 5 is actually from Monki.  I do not yet own a couple pants from Monki at the time, but I am told that they had to be some of the best pants you can get.
Which is your favorite?


Indeholder affiliate

5 comments:

 1. Still on the hunt for a perfect pair. Thanks for the tips.

  Liv

  www.livforstyle.net

  ReplyDelete
 2. boyfriend jeans are literally the best thing ever. can't get enough wear of mine!

  www.fionnac.com

  ReplyDelete
 3. En vildt lækker trend, jeg er især vild med nummer 4 som vel egentlig mere er en girlfriend buks som også er meget populær for tiden :*

  ReplyDelete
 4. I need new boyfriend jeans as well! I like number 3!

  ReplyDelete