Thursday, 7 May 2015

An unexpected packageDet er sjældent at jeg i min læseferie går rundt i andet end nattøj - det gik derfor også rimelig hurtigt med at få tøj på, da det bankede på døren. Jeg kiggede ud af vinduet, og blev glædeligt overrasket da jeg så at det var postbuddet, men samtidig undrede jeg mig også, for jeg havde ikke bestilt noget, og ventede først en pakke om 2 uger. Endnu mere mystisk blev det da jeg åbnede den brune pap-indpakning, og så en lille fin guldfarvet gave med pink gavebånd. Det første der slog mig var "Jeg har da ikke fødselsdag?".
Kan i gætte hvad der er i? 


//It is rare that I in my reading vacation is walking around in anything but my pajamas - it was therefore pretty fast I got dressed, when it knocked on the door. I looked out the window, and was pleasantly surprised when I saw that it was the postman, but at the same time I wondered because I had not ordered anything and did not expect any packages for the next 2 weeks. Even more mysterious did it get when I opened the brown cardboard packaging, and saw a small fine gold gift with a pink ribbon. The first thing that struck me was "It is not my birthday?".
Can you guys guess what it is? ❤

2 comments:

  1. Haha kender så godt det der med når folk banker på og man går helt i panik fordi man ikke har ordentligt tøj på 😉 men han ikke gætte hvad der er i den gave :-) ville være dejligt hvis der også dumpende gaver ind en gang i mellem hos mig

    Www.amaliemover.blogspot.dk

    ReplyDelete