Thursday, 25 June 2015

Headless// Shirt - Adidas similiar here// Shorts -  Gina Tricot //

Det kniber en lille smule med outfitbilleder for tiden, nu hvor jeg er flyttet. Normalt er det min mor der tager billeder for mig, men nu hvor jeg er flyttet, er det lidt svært. Selv om lejligheden er forholdsvis stor, er der ikke nogle steder man kan tage sådan rigtige outfit billeder. - Derfor blev det lige til et hovedløst et af slagsen. Men jeg håber at jeg snart får mulighed for at skyde rigtige outfitbilleder igen snart.


// It pinches a little bit with outfit pictures at the time, now that I've moved. Usually it's my mother who takes pictures of me, but now that I have moved, it is a little difficult. Although the apartment is relatively large, there is no places you can take outfit pictures. - Therefore, here is just a headless one of its kind. But I hope that soon I will be able to shoot right outfit pictures again soon.

10 comments:

 1. Ihhh den Adidas t-shirt vil jeg SÅ gerne have, men kan ikke finde den længere nogen steder! SUK. Vildt fedt outfit! :)

  ReplyDelete
 2. Kan heller ikke finde den mere. Men tusind tak :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er det ikke den her? Den er udsolgt, men kommer nok igen :) https://www.zalando.dk/adidas-originals-t-shirts-print-medium-grey-heather-ad121d09m-c11.html

   Delete
  2. Jo, tak! Købte også min på zalando :)

   Delete
 3. Love this!!

  Liv

  www.livforstyle.net

  ReplyDelete
 4. Jeg er vild med Addias trøjer. Hvor er den bare fin! :)

  Kig endelig forbi
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  ReplyDelete
 5. really cute shorts

  http://hashtagliz.com

  ReplyDelete
 6. I love the shirt!

  http://sarawritesadiary.blogspot.com/

  ReplyDelete