Sunday, 19 July 2015

Boost your body with meMine forældre sørgede begge for at jeg aldrig gik ned på vitaminpiller da jeg var lille, men nu hvor jeg ikke længere har dem til at holde mig i ørene hver dag, har jeg nok forsømt det lidt. Jeg burde egentligt holde det ved lige, da mit immunforsvar ikke er det bedste. Især om vinteren får små blister på mine fingre, og jeg får altid fortalt at jeg skal huske og spise vitaminpiller. - Så nu går jeg i gang fra idag af.
Jeg skal i det næste stykke tid prøve kræfter med de to overstående multivitaminer fra Biosym. Jeg har kun hørt godt om dem, så det bliver lidt spændende at se. 

De skulle begge gerne hjælpe på immunforsvaret, mindske træthed, styrke tænder og knogler, og hjælpe på hud, hår og negle. Du kan læse meget mere lige her om hvad de indeholder og hvordan de virker.


Jeg vil gerne dele min oplevelse med en af mine læsere, i form af et produkt fra Biosym. Du skal blot gøre følgende:

1. Like billigvoks facebook side HER
2. Klikke på linket HER og vælg hvilket produkt du gerne vil prøve, og skrive det i en kommentar, samt email så jeg kan kontakte dig.

Jeg vil trække vinderen 5. august. //My parents always made sure that I never went down on vitamin pills when I was little, but now that I no longer have them to remind me about it every day, I probably neglected it a bit. I should actually keep it up because my immune system is not the best. Especially when it is winter I get small blisters on my fingers, and I always get told that I need to remember taking vitamins. - So I will start today.

In the next while I will try out both multivitamins from Biosym. I have only heard good things about them, so it'll be exciting to see if they help.

They both help the immune system, give more energy, strengthen teeth and bones, and improve skin, hair and nails.
Lavet i samarbejde med billigvoks

15 comments:

 1. I have never really bothered with vitamins as I never saw a benefit to it.
  It's be good to see a post on which you take and what it's for :)

  The Everyday Life of Rachel

  ReplyDelete
 2. En rigtig lækker giveaway og hvem vil ikke godt have en sund krop ;)

  xoxo
  Emma/ http://byekk.blogspot.dk

  ReplyDelete
 3. Linket fører til en side, der siger søgningen ikke gav noget resultat. Men ethvert produkt fra Biosym vil da gøre lykke.

  Kh.
  Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

  ReplyDelete
 4. Sikke en skøn præmie! :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det her produkt: http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omniselen_120_tabletter-12014.html
  arenkild@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Biosym Symbiflor.
  Mvh kristine_sander@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Jeg har før brugt Omnimin vitaminerne, men min SU har desværre ikke tilladt mig at købe dem i en længere periode. Det er en skam, for jeg kunne virkelig godt bruge dét ekstra skud energi, som pillerne giver :-)

  http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimin_pure_175_tabletter-12016.html

  Mvh. Pernille
  (pillelanng@msn.com)

  ReplyDelete
 7. http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimin_pure_175_tabletter-12016.html jeg vil gerne teste sådan en omgang multivitaminer her for at se om det giver lidt mere overskud i hverdagen :)
  ditte.helbo@hotmail.dk

  ReplyDelete
 8. Jeg har hørt så meget godt om den her http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimin_pure_360_tabletter-12017.html, så vil elske at prøve den selv
  Pia
  piarotbl@yahoo.dk

  ReplyDelete
 9. Jeg vil meget gerne vinde disse til min søn, som har spist lidt ensidigt i et stykke tid, så han kunne godt bruge et boost:
  http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimini_240_tabletter-12419.html
  Tak for en skøn blog og en lækker konkurrence, jeg skal nok også selv få en pakke multivitaminer når efteråret kommer....

  ReplyDelete
 10. Vil super gerne vinde disse: http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimin_pure_360_tabletter-12017.html

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  ReplyDelete
 11. Jeg ville gerne booste min body med disse her http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnikrill_60_kapsler-12826.html

  XXX fingre og tak :)
  Ax

  ReplyDelete
 12. Jeg er så dårlig til at huske at købe vitamin piller,så ville være ovenud lykkelig for de her http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_omnimin_pure_360_tabletter-12017.html
  God søndag
  Marialundpedersen@gmail.com

  ReplyDelete
 13. Jeg kunne godt tænke mig at prøve de to som du viser ovenfor :) Det kunne jeg godt bruge
  Michelle-jensen89@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Jeg ville elske at prøve det her : http://www.billigvoks.dk/biosym/biosym_pure_omega_3g_60_kapsler-12003.html, og måske endda være så heldig at jeg kunne lokke min dreng med på dem, for det ville være godt for ham med fiskeolie. Jeg har hørt rigtig meget positivt om Omnimins produkter.
  God sommer til alle..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  ReplyDelete