Monday, 6 July 2015

My new Baby!Jeg skrev kort i et tidligere indlæg, at jeg var på vej ud for at køre et køb i den lidt dyrere ende. Jeg har nemlig valgt at det er tid til at skifte min gamle macbook 11" ud med en lidt større macbook 13". Efter som at jeg (forhåbenligt) starter på universitet efter sommerferien, ville jeg gerne have en computer der køre lidt hurtigere, og i forbindelse med bloggen har en lidt større og bedre skærm. 

Min 11" virker stadig fint og jeg skal derfor have den solgt, så hvis der er nogle der er interreseret, så skriv endelig til mig.


// I wrote in a previous post that I was going to make a purchase in the expensive end. I have decided that it is time to change my old macbook 11 "out with a macbook 13". After that I (hopefully) start at university after the summer, I would like to have a computer that runs a little faster, and in connection with the blog a little bigger and better screen.

3 comments:

 1. I have a 13" one and I'm so happy with it! I haven't had it for too long (since december) but so far it works so fast and it's so convenient!

  ReplyDelete
 2. Du bliver så glad for den i 13 tommer, jeg elsker min egen! :D

  http://byekk.blogspot.dk

  ReplyDelete
 3. It looks great! Have fun with your new technology !
  Amber
  http://www.sweetwordsprettypictures.com

  ReplyDelete